- Valérie Ntantu (Fashion Stylist) -

Dutch

Met haar altijd vrolijke en positieve karakter, tovert Esmée bij iedereen een glimlach op het gezicht en is het altijd fun op set. Haar fotografiekunsten zijn fris, vrouwelijk, vrolijk en levendig. Esmée legt een persoon altijd op zijn of haar mooist vast, dat is de kracht van haar werk. Ze is heeft veel ambitie, is betrokken bij het proces van a tot z en deinst niet weg voor hard werken en nieuwe uitdagingen.

English

With her ever so cheerful and positive character, Esmée puts a smile on everyone's face and it is always fun on set. Her photography is fresh, feminine, cheerful and lively. Esmée always captures a person at his or her best, that is the power of her work. She is very ambitious, involved in the entire process and does not shy away from hard work and new challenges.