Something old, something new

Something old, something new
Wellicht ken je mijn blog nog onder de naam The Wander Collective. Na mijn afstuderen in November 2018 wilde ik de onderwerpen waarover ik schreef graag meer toespitsen op fotografie, marketing en ondernemen.

Twinning is winning
Mijn kantoor onderging in hetzelfde jaar een complete make over en werd voorzien van een nieuwe naam: The Capture Café. En aangezien ik veel van mijn blogposts vanuit deze plek bedenk en/of schrijf, besloot ik de blog dezelfde naam te geven.

Meet me @ The Capture Café
The Capture Café is een website voor ambitieuze fotografen met een passie voor mode en portret. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd, hobbymatig of professioneel fotograaf bent. Ik schrijf mijn blogposts graag met een praktische inslag. Niet teveel technisch geneuzel, maar gewoon concrete verhalen en eigen ervaringen uit de praktijk.

The Capture Club
Behoefte aan een laagdrempelige plek om je fotowerk en bedrijfsissues te delen en bediscussiëren met gelijkgestemden? Wordt lid van The Capture Club! Dit is een besloten Facebook groep voor lezers en volgers van The Capture Café.

Andere vragen of suggesties voor onderwerpen? Stuur een mail naar meetme@thecapturecafe.com.