Esmée Franken
Esmée Franken
Fashion & Lifestyle Photographer

 

about

 

Samen sfeervolle beelden creëren, ik doe het dolgraag. Wat ik bijzonder en mooi vind, is dat ideeën van een heel team samenkomen in één eindresultaat. Dit maakt ieder project tot een uitdaging en een verrassing om naar uit te kijken!

 
 

the face behind

 

Haar levendige foto’s, sprekende stijl en jarenlange ervaring maken Esmée tot een geliefd en veelgevraagd mode- en lifestylefotograaf. Verhalen vangen in beeld kan ze namelijk als geen ander. Ook conceptueel denkt deze creatieve duizendpoot vaak met haar opdrachtgevers mee. Omoda, Sanoma, Miss Etam en De Hypotheker – om er maar een paar te noemen.

Naast fotograaf is Esmée fulltime levensgenieter en parttime reisfanaat. Tijdens haar reizen ontdekte ze haar ultieme doel; mensen verbinden en de wereld een stukje mooier maken. Ze richtte daarom twee jaar geleden haar eigen merk op. Met Wander to Wonder wil ze vrouwen inspireren om eerlijke en bewuste kledingkeuzes te maken. Tien procent van de opbrengst gaat naar wereldwijde goede doelen projecten die ze met zorg selecteert en soms ook persoonlijk bezoekt.

- Rosa Dammers

 

testimonials